Ook Hardenbergse ondernemers knallen in bedrijventijdrit

Twaalf bedrijven uit de gemeente Hardenberg, die sponsor zijn van Olympia’s Tour, gaan dinsdag 27 september vanaf 16.15 uur de strijd met elkaar aan op de fiets. Ze hebben de beste wielrenners uit hun organisatie gestrikt om mee te doen aan de bedrijventijdrit over ruim 20 kilometer. Eén van de deelnemers aan de bedrijventijdrit is Joost Posthuma, de winnaar van Olympia’s Tour in 2003.

Naast onder ander de bedrijven Dion, Rabobank, Vrieling, Goossen Te Pas Bouw, Total Outdoor, Buiter Beton, Duvast, Vechtsaam en Pure energie nemen ook teams van de wielerverenigingen TTCB en HWV en de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg deel aan de bedrijventijdrit. Deze ploegen met elk zes renners fietsen tussen 16.15 en 17.15 uur hetzelfde parcours als de jonge beloften. De ploegen zetten vanuit het gemeentehuis koers naar Rheeze, Diffelen en via Mariënberg, Oud-Bergentheim en Brucht weer terug naar Hardenberg. De ploegen finishen op de Europaweg.

Rond het gemeentehuis en de Europaweg zijn er volop activiteiten voor jong en oud, zoals een blenderbike, looping bikes, springkussen, BMX-baan en het rad van gezondheid. Kom dinsdag 27 september gezellig naar het centrum om het fietsspektakel van dichtbij mee te maken. Rond de klok van 17.15 uur start de tourkaravaan vanaf de rotonde bij de Europaweg. De heuse promotiekaravaan bestaat uit supporters van Gewoon Gezond en de ondernemers uit de gemeente die het evenement een warm hart toedragen.