3M prijkt opnieuw op leiderstrui Olympia's Tour

Net als vorig jaar is 3M sponsor van de leiderstrui in Olympia's Tour. Het bedrijf was vorig jaar als hoofdsponsor actief en reikt de helpende hand nu er geen opvolger gevonden is voor 2016. De oudste rittenkoers van Nederland slaat een nieuwe weg in door te organiseren in de beloftencategorie (-23) en zich te profileren als voorbereidingswedstrijd op het wereldkampioenschap in deze categorie met wielertalenten.

 

Koersdirecteur Thijs Rondhuis waardeert het gebaar van 3M zeer. "We zijn blij dat 3M wederom bereid was om de helpenede hand toe te steken. Ondanks het niet kunnen vinden van een nieuwe hoofdsponsor is het op deze wijze mogelijk Olympia's Tour dit jaar te laten verrijden."

 

Ronald Faas zegt namens het bedrijf blij te zijn een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van de wielerronde. "De nieuw ingeslagen weg met verplaatsing naar september en vooral het verrijden voor renners tot 23 jaar spreekt ons aan. Talentontwikkeling en de deelname van de verschillende nationale selecties maakt het voor ons interessant om op het verzoek van de organisatie in te gaan en nog een keer de helpende hand te bieden."